Zomer recept:  Luxe broodje shoarma

Bereiding:

Super simpel, maar ook kwaliteit shoarma verdient wat aandacht! 
Misschien ken je het wel, shoarma bakken bakken en lekker laten bakken. Dat gaan we nu niet doen, let op dat je het vlees niet te lang door bakt dit maakt je vlees minder mals. 
Eerst snijden we de ui in halve ringen, deze fruiten we aan in de pan met een beetje olie. nu snijden we de champignons en de paprika. Dit Bakken we aan. 
Nu gaan we de saus maken, pers 3 a 4 teentjes knoflook. Voeg dit toe aan de mayonaise en yoghurt. Snijd de bieslook in kleine stukjes, 6 druppels tabasco, snufje zout en peper. Voilà de lekkerste knoflooksaus is klaar!
Bak je pita broodjes af in de oven en nu gaan we als laatste de shoarma bakken. Deze kan door de groentes, zorg dat al het vlees gebakken is, maar dus niet te lang!
Vul je broodjes met sla, stukjes komkommer en de shoarma met groentjes. Nu alleen nog de lekkere saus erop en eten maar!