Welkom bij ons op de boerderij

Een aantal van onze varkenshouders zetten de deuren van hun stal en weiland letterlijk open om je te laten zien, hoe onze biologische varkens leven, maar ook om mensen met een zorgvraag te laten ervaren wat onze biologische varkens met je doen.

 

 

biologische varkens,  wereld alzheimer dag  zorgvraag  genieten van de biologische varkens

KOM ZIEN EN BELEVEN!

Op Nieske's erf van Jeroen en Nieske Neimeijer kun je zelf ervaren hoe biologische varkens leven. Zo weet je wat je eet en waar je biologische varkensvlees vandaan komt. Maar het is ook gewoon een leuk uitje voor jong en oud. Loop eens door de kraamkamers of sta even stil bij de modderpoel. Met andere woorden: proef hoe het er aan toe gaat op een biologische varkenshouderij.

Op afspraak is het mogelijk om met een groep van minimaal 6 personen een bezoekje te brengen aan hun varkenshouderij en een rondleiding over het bedrijf te krijgen. Een hapje en een drankje mag daarbij natuurlijk niet ontbreken. Laat je niet alleen verrassen door de varkens, maar ook door het ter plekke proeven van het lekkere biologische vlees! 

Boerderij Kelholt van de familie Braakman in Lochem, is een biologisch vleesvarkensbedrijf. Zij houden hun varkens volgens de biologische richtlijnen en verzorgen ze met veel passie en willen deze passie graag met u delen. U bent altijd welkom om een kijkje op ons bedrijf te nemen of kom langs op één van onze open dagen.