Herfst recept: Procureur met een oosters tintje

Bereiding:

We beginnen met de marinade. Doe de sojasaus, sesamolie, chilisaus, tabasco, zout en peper bij elkaar. Is het op smaak? Dan voegen we deze toe aan de procureur. Goed insmeren! Dit gaat vervolgens een tijdje de koelkast in (nog lekkerder is een paar uur van tevoren).
Kook de rijst zo'n 10 minuutjes (kijk voor de juiste tijd op de verpakking van de door jou gekozen rijst). 
Nu gaan we de ui snipperen en bakken. Snijd vervolgens ook de knoflook en de groentes. Ook deze gaan we lekker bakken. 
Nu is het tijd om de procureur een mooi kleurtje te geven. Bak de procureur mooi bruin (mag best wat rosé zijn van binnen, niet te lang bakken dan wordt het droog).

Alles klaar? En opdienen maar!

Onze recepten met verrassend lekker biologisch varkensvlees:

Luxe broodje shoarma

 

Een lekker broodje shoarma, ideaal voor een warme dag.

Pulled pork op een broodje

 

Super snel gemaakt, dit broodje pulled pork